Udsendt til Centralasien

Vi er en familie på fem - J. og T., vores to døtre fra henholdsvis 2010 og 2011, og vores søn fra 2016. J. har en baggrund som murer og bygningskonstruktør; T. er psykolog.

Vi har boet i Centralasien siden april 2013, hvor vi arbejder for en NGO, som driver forskellige projekter I landet blandt fattige og marginaliserede grupper af befolkningen. J. arbejder bl.a. med vandprojekter og udvikling af varmesystemer til landsbyer, hvor der ikke er elektricitet. T. arbejder i NGO’ens handicapprojekt, der drejer sig om inklusion af handicappede børn og unge på alle niveauer i samfundet: uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet, kulturelle aktiviteter mm. T. arbejder med psykologisk rådgivning af forældre og lærere. 

Vi har tidligere begge boet og arbejdet i andre lande i Centralasien og Mellemøsten med hhv. byggeprojekter og arbejde blandt handicappede. 

Hvad kan du gøre?

Der er flere muligheder for at blive involveret i J. og T.s arbejde:

  • Økonomisk støtte: Arbejdet bliver alene finansieret af gaver. Hvis du har lyst til at give økonomisk støtte til dette arbejde kan det gøres gennem Højnæskirken. Du kan tilmelde dig som giver med et engangsbeløb eller med et fast månedligt beløb ved at udfylde slippen. Gaver til dette arbejde kan trækkes fra i skat efter fradragsordningen.

For flere oplysninger om dette, se Ledelse og økonomi.

Husk at mærke overførslen med "J og T Centralasien" og dit CPR-nr. (af hensyn til skattefradraget).

  • Skriv til familien: Du kan skrive en e-mail til J og T. Da der af sikkerhedsmæssige årsager er regler for, hvad der må kommunikeres i e-mails til dette land, bedes du følge nogle få retningslinjer, som du kan få ved at skrive til: jgjensen@mac.com

Vil du vide mere?

Hvis du vil ønsker at modtage nyt fra familien, kan du skrive til: niels.f@noee.dk.