Forbønsønsker

nielsadmins billede

Kære bruger!

Når du udfylder denne formular, sendes der automatisk en mail til en lille gruppe af forbedere, som har på hjerte at bede for dig.

Kort vejledning:

Udfyld dit navn og din e-mail-adresse. Hvis du er logget ind som bruger her på siden, udfyldes det automatisk. Men du kan rette det eller slette det, hvis du gerne vil være anonym.

Vælg en af knapperne på den lille "Jeg ønsker"-liste. Hvis det, du ønsker at fortælle, er et nyt forbønsemne, så vælg "..forbøn for". Hvis det er en slags opfølgning på noget, du har delt tidligere, så vælg "...at fortælle mere om et tidligere forbønsønske". Og hvis du vil sige tak for forbøn og samtidig fortælle hvad der er sket, så vælg "...at sige tak for forbøn". Det er rart for os at vide, hvad der sker med det vi beder for.

Skriv derefter dit ønske (eller hvad du har valgt). Skriv gerne kort, og sig præcis hvad det er du ønsker forbøn for. Det hjælper os til at bede specifikt.

Hvis dit ønske ikke er aktuelt efter en vis dato, så vælg denne dato i feltet Dato.

Hvis du gerne vil, at dit forbønsønske skal blive delt til kirkens officielle bedemøde, så sæt kryds i Må deles ved bedemødet.

Klik på Indsend. Dit ønske (eller din opfølgning /tak) sendes så til dig (hvis du har skrevet din e-mail), samt til den lille kreds af forbedere.

Hvis du er logget ind, skrives dit navn automatisk her. Slet det, hvis du vil være anonym.
Din mailadresse. Slet den, hvis du vil være anonym.
Jeg ønsker...
Vælg her om du ønsker forbøn for noget, eller om du vil følge op på et tidligere forbønsønske, eller om du vil bringe en taksigelse.
Skriv hvad du vil her.
Sæt kryds her, hvis emnet må deles på bedemødet.
Hvis dit forbønsønske har en bestemt dato, hvorefter det ikke længere er aktuelt, så klik her og vælg den dato.
Vælg en dato, hvis dit ønske ikke er aktuelt efter en bestemt dato.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
10 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.