Forbøn

Velkommen til forbøn!

Hver søndag efter gudstjenesten inviterer vi til forbøn i forbønsrummet. Her vil du møde en mand og en kvinde, som brænder for, at Gud må møde og velsigne dig, når vi beder for dig. Det, du deler med os, forbliver fortroligt, og du kan dele både store og små ting. Kom også gerne og sig Gud tak, når du oplever bønnesvar.

Forbønsrummet er det lille rum bag garderoben, der også bruges som babyrum under gudstjenesten.

Visse søndage er der også forbøn under selve Gudstjenesten.

Indtast forbønsemne herMen hvad så, når det ikke er søndag - spørger du måske? På denne side kan du til hver en tid skrive et forbønsønske, en uddybning af et tidligere forbønsemne, eller en taksigelse. Det, du skriver, vil så blive sendt til et team af mennesker, der er dedikeret til at bede for disse ting. De samme regler om fortrolighed som i forbønsrummet gælder også her. Dog kan du også krydse af, om dit forbønsønske må blive delt ved de regelmæssige bedemøder i kirken. Benyt dig af det - og husk også at skrive, når du oplever svar på bøn!
Du er også velkommen at ringe og lægge besked på vores forbønstelefon 7117 3889

Hvis du selv har lyst til at blive forbeder, så benyt dig af tilbudet og prøv det af, og kontakt lederen af forbønsteamet Birgitta Ryde birgittaryde.dk@gmail.com